keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Countrymen in the city, or citylike..

Heippodei, tänään tuli taas huomattua että on se hienoa että on vielä lomaa. Sai nukkua väsymystä ja vitutusta pois yöllisen Suomi - Ruotsi ottelun jälkeen. Perkuleen Aittokallio kun sen piti lähteä seilailemaan sinne maalin taakse.. Muuten pelasi kaveri kyllä hienosti, mutta se yks ylimääränen seikkailu. 




Sitten aamusella (kello 13 tienoilla) kun heräsin niin kävin juomassa kupin kahvia ja sitten lähdettiinkin jo kahvin ja pienen dataushetken jälkeen Miikan ja Mikan kanssa Poriin. 








































Miikalla on muuten varmaan kolmemetriä pitkä kaulahuivi, tossa kuvassa se näkyy kivasti. Porissa kierreltiin ensin Isokarhussa, mitään ei tietenkään löytynyt. Sitten mentiin käymään Sokoksen yläkerrassa ja sieltä löytyi Kinon tommonen neule ja Bugattin neule. Onneks oli alennuksessa. Muuten ei ois ikinä ollu varaa viimeksi mainittuun (99€ normisti), mutta onneksi oli ja nyt oon häpihäpi.  


Sitten mulle tuli hirvee kahvin himo ja päätettii käydä kahvilla Petra's Cafeessa. On halpaa ja hyvää kahvia :3 After That, käytii maanalases ja ostin yhen neuleen ja yhen t-paidan. Sitten käytii Arnoldis syömäs baaaaaageleita. On sairaan hyvii ja hintalaatu-suhde on loistava. Sitten siitä vähän vielä kiertelee ja bussilla kotio tänne maalle.. Sitten päätettii et tullaan meille pelaamaan korttia. Pyydettiin tietenkin Veera&Osku mukaan. Sit mentiin mummun puolelle pelaan korttia koska mutsi alko leipoo jotain leipiä.. on muuten hyviä (yllätys sinänsä). Huomenna olis tarkotus vähäsen käydä Bolerossa syömässä ja tehdä jotain hyvinkin rakentavaa. Jos kävis vaikka kuvailemassa.  









Bugatti









2 kommenttia:

  1. Hiiiiiiiukan tekee nyt mieli noit Arnold'sin suussa sulavii ja tajunnanräjäyttävän hyvii donitsei :3

    VastaaPoista